AIR SEPARASI EQUIPMENT

KITA nyedhiyakake PERALATAN BERKUALITAS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PERCAYA KAMI, PILIH KAMI

  • factory8

Katrangan singkat:

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. dumunung ing pinggir Kali Fuchun sing ayu, kutha kelairan Sun Quan, Kaisar Wu Wétan, dumunung ing pinggiran Hangzhou Tonglu Jiangnan New Area, antarane Hangzhou West Lake lan pemandangan nasional. spots Qiandao Lake, Yaolin Fairyland, Hangzhou New Expressway Fengchuan metu mung 1,5 kilometer adoh saka perusahaan, lalu lintas trep banget.

PAWARTA TERBARU

Melu kegiatan pameran

Ninggalake Pesen Panjenengan