Generator oksigen PSA nduweni peran penting ing industri

PSA oksigen generatornggunakake sieve molekul zeolit ​​minangka adsorbent, lan nggunakake prinsip adsorption tekanan lan desorption decompression kanggo adsorb lan ngeculake oksigen saka udhara, saéngga misahake oksigen saka peralatan otomatis. Pemisahan O2 lan N2 dening sieve molekul zeolit ​​adhedhasar prabédan cilik ing diameteripun dinamis saka loro gas. Molekul N2 nduweni tingkat difusi sing luwih cepet ing micropores saringan molekul zeolit, lan molekul O2 duwe tingkat difusi sing luwih alon. Kanthi akselerasi terus-terusan proses industrialisasi, panjaluk pasarPSA oksigen generatorterus kanggo nambah, lan peralatan muter peran penting ing industri.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. iku profesionalProdusèn saka pamisahan online cryogenic, piranti produksi oksigen VPSA, piranti pembersih udara kompres, produksi nitrogen PSA, piranti produksi oksigen, piranti pemurnian nitrogen, produksi nitrogen pamisah membran lan piranti produksi oksigen, listrik. Katup kontrol pneumatik. Katup kontrol suhu. Cut off perusahaan produksi katup.

1. Babagan aplikasi generator oksigen ing bidang pembakaran oksigen

Isi oksigen ing udara yaiku ≤21%. Pembakaran bahan bakar ing boiler industri lan kiln industri uga bisa digunakake ing isi udara iki. Praktek wis nuduhake yen jumlah oksigen gas ing pembakaran boiler tekan luwih saka 25%, irit energi nganti 20%; wektu pemanasan wiwitan boiler dipendhet 1 / 2-2 / 3. Pengayaan oksigen yaiku aplikasi cara fisik kanggo ngumpulake oksigen ing udara, saengga kandungan pengayaan oksigen ing gas sing dikumpulake yaiku 25% -30%.

2. Babagan aplikasi generator oksigen ing bidang pembuatan kertas

Kanthi nganyarke syarat perlindungan lingkungan negara kanggo proses nggawe kertas, syarat kanggo pulp putih (kalebu pulp kayu, pulp reed, lan pulp bambu) uga saya tambah. Lini produksi pulp bleached klorin asli kudu diowahi dadi jalur produksi pulp bleached tanpa klorin; Lini produksi pulp anyar mbutuhake proses bleaching tanpa klorin, lan bleaching pulp ora mbutuhake oksigen kemurnian dhuwur. Oksigen sing diprodhuksi dening generator oksigen adsorpsi tekanan swing memenuhi syarat, sing ekonomis lan ramah lingkungan.

3. Babagan aplikasi generator oksigen ing bidang peleburan non-ferrous

Kanthi panyesuaian struktur industri nasional, peleburan non-ferrous wis berkembang kanthi cepet ing taun-taun pungkasan. Akeh manufaktur wis wiwit nggunakake meksa swing adsorption generator oksigen ing aliran proses oksigen ngisor ndamu timbal, tembaga, seng, lan antimony, lan ing smelters sing nggunakake leaching oksigen kanggo emas lan nikel. Panganggonepasar generator oksigen PSAwis ditambahi.

Kualitas sieve molekuler digunakake ingPSA oksigen generatormanggoni posisi utama. Sieve molekuler minangka inti saka adsorpsi ayunan tekanan. Kinerja unggul lan urip layanan sieve molekul duwe pengaruh langsung marang stabilitas ngasilake lan kemurnian.


Wektu kirim: Nov-07-2020

Wektu kirim:11-07-2020
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan