ОПРЕМА ЗА РАЗДЕЛУВАЊЕ ВОЗДУХ

ОБЕЗБЕДУВАМЕ ВИСОКО КВАЛИТЕТНА ОПРЕМА

ЗА НАС

ВЕРУВАЈТЕ НИ, ИЗБЕРЕТЕ НАС

  • factory8

Краток опис:

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. се наоѓа во прекрасниот брег на реката Фучун, родниот град на Сун Куан, императорот на Источниот Ву, кој се наоѓа во предградието на новата област Хангжу Тонглу Џиангнан, помеѓу западното езеро Хангжу и националното живописно места Qiandao Езеро, Yaolin бајките земја, Хангжу Новиот автопат Fengchuan излезот е само 1,5 километри од компанијата, сообраќајот е многу удобен.

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Учествувајте во изложбените активности

Оставете ја вашата порака