Обиколка на фабриката

Имаме домашни моќни производствени работилници и првокласен технички персонал, персонал за склопување, Силна техничка резервна сила, може да произведе повеќе комплети голема криогена воздушна опрема заедно во исто време.


Оставете ја вашата порака