Turne në fabrikë

Ne kemi punëtori të fuqishme të prodhimit vendas dhe personel teknik të klasit të parë, personel të linjës së montimit, forcë të fortë rezervë teknike, mund të prodhojë grupe të shumta pajisjesh të mëdha ajri kriogjene së bashku në të njëjtën kohë.


Lini Mesazhin Tuaj