Shitet koncentrator oksigjeni PSA/Psa azot Fabrika Gjenerator Psa Nitrogen

Përshkrim i shkurtër:

Kapaciteti i oksigjenit: 3-400 Nm3/h

Pastërtia e Oksigjenit:93%-95%

Presioni në dalje:0,1-0,3Mpa(1-3bar) i rregullueshëm/15Mpa Presioni mbushës i ofruarDetajet e produktit

Etiketat e produktit

Specifikim

Prodhimi (Nm³/h)

Konsumi efektiv i gazit (Nm³/h)

sistemi i pastrimit të ajrit

ORO-5

5

1.25

KJ-1.2

ORO-10

10

2.5

KJ-3

ORO-20

20

5.0

KJ-6

ORO-40

40

10

KJ-10

ORO-60

60

15

KJ-15

ORO-80

80

20

KJ-20

ORO-100

100

25

KJ-30

ORO-150

150

38

KJ-40

ORO-200

200

50

KJ-50

Oksigjeni është një gaz i domosdoshëm për të mbajtur jetën në tokë, i veçantë në spital, oksigjeni mjekësor luan një rol shumë të rëndësishëm në shpëtimin e pacientëve.
ETR PSA Medical Oxygen Plant mund të prodhojë oksigjen të nivelit mjekësor drejtpërdrejt nga ajri. Fabrika e Oksigjenit Mjekësor ETR përbëhet nga kompresori ajri Atlas Copco, tharësja dhe filtrat SMC, impianti i oksigjenit PSA, rezervuarët tampon, sistemi i kolektorit të cilindrit. Kabineti i kontrollit HMI dhe sistemi i monitorimit APP mbështesin monitorin në internet dhe në distancë.

Ajri i kompresuar pastrohet përmes tharëses së ajrit dhe filtrave në një nivel të caktuar për të punuar me gjeneratorin kryesor. Tampon ajri është i inkorporuar për furnizim të qetë të ajrit të kompresuar duke reduktuar kështu luhatjen e burimit të ajrit të kompresuar. Gjeneratori prodhon oksigjen me teknologjinë PSA (adsorbimi i lëkundjes së presionit), e cila është një metodë gjenerimi e oksigjenit e provuar me kohë. Oksigjeni i pastërtisë së dëshiruar në 93%±3% dërgohet në rezervuarin e tamponit të oksigjenit për furnizim të qetë të gazit të produktit. Oksigjeni në rezervuarin tampon mbahet në presion 4 bar. Me një përforcues oksigjeni, oksigjeni mjekësor mund të mbushet në cilindra me presion 150 bar.

Përshkrim i shkurtër i rrjedhës së procesit

1

Karakteristikat teknike

Fabrika e gjeneratorit të oksigjenit PSA është fabrikuar duke përdorur teknologjinë e avancuar të Adsorbimit të Lëkundjes së Presionit. Siç dihet, oksigjeni përbën rreth 20-21% të ajrit atmosferik. Gjeneratori i oksigjenit PSA përdori sitat molekulare të zeolitit për të ndarë oksigjenin nga ajri. Oksigjeni me pastërti të lartë shpërndahet ndërsa azoti i përthithur nga sitat molekulare drejtohet përsëri në ajër përmes tubit të shkarkimit.

Procesi i adsorbimit të lëkundjes së presionit (PSA) përbëhet nga dy enë të mbushura me sita molekulare dhe alumin e aktivizuar. Ajri i kompresuar kalon nëpër një enë në 30 gradë C dhe oksigjeni gjenerohet si gaz produkt. Azoti shkarkohet si gaz i shkarkimit përsëri në atmosferë. Kur shtrati i sitës molekulare është i ngopur, procesi kalon në shtratin tjetër me anë të valvulave automatike për gjenerimin e oksigjenit. Bëhet duke lejuar që shtrati i ngopur t'i nënshtrohet rigjenerimit nga presioni dhe pastrimi në presionin atmosferik. Dy anije vazhdojnë të punojnë në mënyrë alternative në prodhimin dhe rigjenerimin e oksigjenit duke lejuar që oksigjeni të jetë i disponueshëm në proces.

Aplikimet e bimëve PSA

Impiantet tona gjeneruese të oksigjenit PSA përdoren në industri të shumta duke përfshirë:

 • Industritë e letrës dhe pulpës për zbardhjen dhe delinifikimin me Oxy
 • Industritë e qelqit për pasurimin e furrave
 • Industritë metalurgjike për pasurimin me oksigjen të furrave
 • Industritë kimike për reaksionet e oksidimit dhe për inceneratorët
 • Trajtimi i Ujit dhe Ujërave të Zeza
 • Saldim me gaz metali, prerje dhe brazim
 • Kultivimi i peshkut
 • Industria e qelqit

Veçori e produktit

2

Transporti

3

 • E mëparshme:
 • Tjetër:


 • E mëparshme:
 • Tjetër:
 • Produkte të ngjashme

  Lini Mesazhin Tuaj