AIR SEPARASI Equipment

KAMI MEMBERI PERALATAN KUALITAS TINGGI

TENTANG KAMI

PERCAYA KAMI, PILIH KAMI

  • factory8

Katerangan ringkes:

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. perenahna di tebing Walungan Fuchun anu indah, kampung halaman Sun Quan, Kaisar Wu Wétan, ayana di pinggiran Hangzhou Tonglu Jiangnan New Area, antara Hangzhou West Lake sareng pemandangan nasional. spot Qiandao Lake, Yaolin Fairyland, Hangzhou New Expressway Fengchuan kaluar ngan 1,5 kilométer jauh ti pausahaan, lalulintas pohara merenah.

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Ilubiung dina kagiatan paméran

Ninggalkeun Pesen Anjeun