generator oksigén PSA muterkeun hiji peran penting dina industri

generator oksigén PSAngagunakeun tabung molekular zeolit ​​salaku adsorbent, sarta ngagunakeun prinsip adsorption tekanan sarta desorption decompression mun adsorb sarta ngaleupaskeun oksigén tina hawa, kukituna misahkeun oksigén tina alat otomatis. Pemisahan O2 sareng N2 ku ayakan molekular zeolit ​​dumasar kana bédana leutik dina diaméter dinamis dua gas. Molekul N2 gaduh laju difusi anu langkung gancang dina mikropori tina ayakan molekul zeolit, sareng molekul O2 gaduh laju difusi anu langkung laun. Kalayan akselerasi kontinyu tina prosés industrialisasi, paménta pasar pikeunGenerators oksigén PSAterus ningkat, sarta alat-alat muterkeun hiji peran penting dina industri.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. nyaéta profésionalprodusén separation hawa cryogenic, alat produksi oksigén VPSA, alat purifikasi hawa dikomprés, produksi nitrogén PSA, alat produksi oksigén, alat purifikasi nitrogén, separation mémbran produksi nitrogén jeung alat produksi oksigén, listrik. klep kontrol pneumatic. klep kontrol hawa. Neukteuk off pausahaan produksi klep.

1. Ngeunaan aplikasi generator oksigén dina widang durukan oksigén-enriched

Eusi oksigén dina hawa nyaéta ≤21%. Pembakaran bahan bakar dina boiler industri sareng kiln industri ogé tiasa dianggo dina eusi hawa ieu. Prakték nunjukkeun yén nalika jumlah oksigén gas dina durukan boiler ngahontal langkung ti 25%, hemat energi saluhur 20%; waktos pemanasan mimiti-up boiler disingget ku 1 / 2-2 / 3. Pengayaan oksigén nyaéta aplikasi metode fisik pikeun ngumpulkeun oksigén dina hawa, ku kituna eusi pengayaan oksigén dina gas anu dikumpulkeun nyaéta 25% -30%.

2. Ngeunaan aplikasi generator oksigén dina widang papermaking

Kalayan paningkatan nagara syarat panyalindungan lingkungan pikeun prosés pembuatan kertas, sarat pikeun bubur bodas (kalebet bubur kai, bubur reed, sareng bubur awi) ogé ningkat. The klorin bleached jalur produksi pulp aslina kudu saeutik demi saeutik robah jadi garis produksi bubur bleached klorin bébas; Jalur produksi bubur anyar merlukeun prosés pemutihan bebas klorin, sarta pemutihan bubur teu merlukeun oksigén-purity tinggi. Oksigén dihasilkeun ku generator oksigén adsorption tekanan ayun meets sarat, nu ekonomis jeung ramah lingkungan.

3. Ngeunaan aplikasi generator oksigén dina widang smelting non-ferrous

Jeung adjustment tina struktur industri nasional, smelting non-ferrous geus dimekarkeun gancang dina taun panganyarna. Seueur pabrik parantos mimiti ngagunakeun generator oksigén adsorption tekanan ayun dina aliran prosés niupan oksigén handap timah, tambaga, séng, sareng antimony, sareng dina smelters anu nganggo leaching oksigén pikeun emas sareng nikel. pamakéanpasar generator oksigén PSAgeus dimekarkeun.

Kualitas saringan molekular anu dianggo dinagenerator oksigén PSAnempatan posisi utama. Ayakan molekular nyaéta inti adsorpsi ayun tekanan. Kinerja unggul sareng umur jasa tina tabung molekular gaduh dampak langsung kana stabilitas ngahasilkeun sareng kamurnian.


waktos pos: Nov-07-2020

waktos pos:11-07-2020
  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun