Babagan awake dhewe

factory8

Sugeng rawuh UTAWA

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. dumunung ing pinggir Kali Fuchun sing ayu, kutha kelairan Sun Quan, Kaisar Wu Wétan, dumunung ing pinggiran Hangzhou Tonglu Jiangnan New Area, antarane Hangzhou West Lake lan pemandangan nasional. spots Qiandao Lake, Yaolin Fairyland, Hangzhou New Expressway Fengchuan metu mung 1,5 kilometer adoh saka perusahaan, lalu lintas trep banget.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. minangka produsen profesional pemisahan udara kriogenik, piranti produksi oksigen VPSA, piranti pembersih udara kompres, produksi nitrogen PSA, piranti produksi oksigen, piranti pemurnian nitrogen, produksi nitrogen pamisah membran lan piranti produksi oksigen, listrik. Katup kontrol pneumatik. Katup kontrol suhu. Cut mati Enterprises produksi tutup.Perusahaan wis luwih saka 14000 meter persegi workshop standar modern, lan peralatan testing produk majeng.Company tansah netepi "kejujuran, kerjasama, menang-menang" filosofi bisnis, pangembangan ilmu lan teknologi, macem-macem. , dalan gedhe-ukuran, kanggo industrialisasi pembangunan teknologi dhuwur lan anyar, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001, lan menang "kontrak lan tetep unit janji", perusahaan iki kadhaptar minangka salah siji saka industri teknologi dhuwur lan anyar ing zhejiang perusahaan utama provinsi inovasi ilmu lan teknologi.

factory8

Sugeng rawuh UTAWA

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. dumunung ing pinggir Kali Fuchun sing ayu, kutha kelairan Sun Quan, Kaisar Wu Wétan, dumunung ing pinggiran Hangzhou Tonglu Jiangnan New Area, antarane Hangzhou West Lake lan pemandangan nasional. spots Qiandao Lake, Yaolin Fairyland, Hangzhou New Expressway Fengchuan metu mung 1,5 kilometer adoh saka perusahaan, lalu lintas trep banget.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. minangka produsen profesional pemisahan udara kriogenik, piranti produksi oksigen VPSA, piranti pembersih udara kompres, produksi nitrogen PSA, piranti produksi oksigen, piranti pemurnian nitrogen, produksi nitrogen pamisah membran lan piranti produksi oksigen, listrik. Katup kontrol pneumatik. Katup kontrol suhu. Cut mati Enterprises produksi tutup.Perusahaan wis luwih saka 14000 meter persegi workshop standar modern, lan peralatan testing produk majeng.Company tansah netepi "kejujuran, kerjasama, menang-menang" filosofi bisnis, pangembangan ilmu lan teknologi, macem-macem. , dalan gedhe-ukuran, kanggo industrialisasi pembangunan teknologi dhuwur lan anyar, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001, lan menang "kontrak lan tetep unit janji", perusahaan iki kadhaptar minangka salah siji saka industri teknologi dhuwur lan anyar ing zhejiang perusahaan utama provinsi inovasi ilmu lan teknologi.

Merek Dagang Kadhaptar

Produk perusahaan njupuk "UTAWA" minangka merek dagang kadhaptar.

Bengkel

Perusahaan duwe luwih saka 14000 meter persegi bengkel standar modern.

ISO9001

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.

tujuane

Kanggo kualitas kaslametané, pasar-oriented, ilmu lan teknologi kanggo pembangunan, Manajemen kanggo nggawe efficiency, layanan kanggo njupuk kredibilitas.

PRODUK KAMI

Produk perusahaan njupuk udara sing dikompres minangka bahan mentah, liwat proses otomatis, pemurnian udara sing dikompresi, pemisahan, ekstraksi. peralatan pamisahan, peralatan produksi oksigen VPSA, peralatan pamisahan online cryogenic lan klep otomatis, karo luwih saka 800 specifications lan model.

Produk perusahaan njupuk "UTAWA" minangka merek dagang kadhaptar, digunakake digunakake ing batu bara metalurgi, elektronika daya, petrokimia, obat biologi, karet ban, tekstil lan serat kimia, pengawetan pangan lan industri liyane, produk ing akeh proyek nasional sing penting.

PRODUK KAMI

Produk perusahaan njupuk udara sing dikompres minangka bahan mentah, liwat proses otomatis, pemurnian udara sing dikompresi, pemisahan, ekstraksi. peralatan pamisahan, peralatan produksi oksigen VPSA, peralatan pamisahan online cryogenic lan klep otomatis, karo luwih saka 800 specifications lan model.

Produk perusahaan njupuk "UTAWA" minangka merek dagang kadhaptar, digunakake digunakake ing batu bara metalurgi, elektronika daya, petrokimia, obat biologi, karet ban, tekstil lan serat kimia, pengawetan pangan lan industri liyane, produk ing akeh proyek nasional sing penting.

KONTAK KAMI

COMPANY njupuk

Kebutuhan pangguna minangka titik daya tarik, pangembangan sosial minangka tujuan, lan kepuasan pangguna minangka standar.

TENET COMPANY IS

"Kanggo kualitas kaslametané, pasar-oriented, ilmu lan teknologi kanggo pembangunan, Manajemen kanggo nggawe efficiency, layanan kanggo njupuk kredibilitas." Usaha kanggo ketemu standar internasional ing kualitas, layanan, Manajemen, teknologi lan aspèk liyane. Kanthi produk "UTAWA". , nggawe efisiensi kanggo pangguna, ngumpulake kasugihan kanggo masyarakat, lan bebarengan nggawe sesuk sing luwih apik.

KONTAK KAMI

COMPANY njupuk

Kebutuhan pangguna minangka titik daya tarik, pangembangan sosial minangka tujuan, lan kepuasan pangguna minangka standar.

TENET COMPANY IS

"Kanggo kualitas kaslametané, pasar-oriented, ilmu lan teknologi kanggo pembangunan, Manajemen kanggo nggawe efficiency, layanan kanggo njupuk kredibilitas." Usaha kanggo ketemu standar internasional ing kualitas, layanan, Manajemen, teknologi lan aspèk liyane. Kanthi produk "UTAWA". , nggawe efisiensi kanggo pangguna, ngumpulake kasugihan kanggo masyarakat, lan bebarengan nggawe sesuk sing luwih apik.

Ninggalake Pesen Panjenengan

 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X