За нас

factory8

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ИЛИ

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. се наоѓа во прекрасниот брег на реката Фучун, родниот град на Сун Куан, императорот на Источниот Ву, лоциран во предградието на новата област Хангжу Тонглу Џиангнан, помеѓу западното езеро Хангжу и националното живописно места Qiandao Езеро, Yaolin бајките земја, Хангжу Новиот автопат Fengchuan излезот е само 1,5 километри од компанијата, сообраќајот е многу удобен.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. е професионален производител на криогенско раздвојување на воздухот, уред за производство на кислород VPSA, уред за прочистување на компримиран воздух, производство на азот PSA, уред за производство на кислород, уред за прочистување на азот, уред за производство на азот за сепарација на мембрана и уред за производство на кислород, електрични. Пневматски контролен вентил. Контролен вентил за температура. Претпријатија за производство на отсечени вентили. Компанијата има повеќе од 14.000 квадратни метри работилница со модерна стандардна површина и напредна опрема за тестирање на производи. Компанијата секогаш се придржува до деловната филозофија „чесност, соработка, победа-победа“, развој на науката и технологијата, разновидна , голем пат, до индустријализација на развој на висока и нова технологија, претпријатието има положено сертификација за системот за квалитет ISO9001 и ја освои "единицата за договори и одржување на ветувањето", компанијата е наведена како една од индустријата со висока и нова технологија во Жеџијанг провинција клучни претпријатија за наука и технологија иновации.

factory8

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ИЛИ

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. се наоѓа во прекрасниот брег на реката Фучун, родниот град на Сун Куан, императорот на Источниот Ву, лоциран во предградието на новата област Хангжу Тонглу Џиангнан, помеѓу западното езеро Хангжу и националното живописно места Qiandao Езеро, Yaolin бајките земја, Хангжу Новиот автопат Fengchuan излезот е само 1,5 километри од компанијата, сообраќајот е многу удобен.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. е професионален производител на криогенско раздвојување на воздухот, уред за производство на кислород VPSA, уред за прочистување на компримиран воздух, производство на азот PSA, уред за производство на кислород, уред за прочистување на азот, уред за производство на азот за сепарација на мембрана и уред за производство на кислород, електрични. Пневматски контролен вентил. Контролен вентил за температура. Претпријатија за производство на отсечени вентили. Компанијата има повеќе од 14.000 квадратни метри работилница со модерна стандардна површина и напредна опрема за тестирање на производи. Компанијата секогаш се придржува до деловната филозофија „чесност, соработка, победа-победа“, развој на науката и технологијата, разновидна , голем пат, до индустријализација на развој на висока и нова технологија, претпријатието има положено сертификација за системот за квалитет ISO9001 и ја освои "единицата за договори и одржување на ветувањето", компанијата е наведена како една од индустријата со висока и нова технологија во Жеџијанг провинција клучни претпријатија за наука и технологија иновации.

Регистриран заштитен знак

Производите на компанијата го земаат „ИЛИ“ како регистрирана трговска марка.

Работилница

Компанијата располага со повеќе од 14000 квадратни метри работилница со модерни стандарди.

ISO9001

Претпријатието има положено сертификација за системот за квалитет ISO9001.

Цел

На квалитетот на опстанокот, пазарно ориентирани, науката и технологијата за развој, управување да се создаде ефикасност, услуга за да се добие кредибилитет.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Производите на компанијата земаат компримиран воздух како суровина, преку автоматизиран процес, прочистување на компримиран воздух, сепарација, екстракција. Компанијата поседува шест серии опрема за прочистување на компримиран воздух, опрема за одвојување воздух PSA PSA PSA, опрема за прочистување на азот и кислород, мембрански воздух за сепарација опрема за сепарација, опрема за производство на кислород VPSA, опрема за одвојување на криоген воздух и автоматски вентили, со повеќе од 800 спецификации и модели.

Производите на компанијата се „ИЛИ“ како регистрирана трговска марка, широко користена во металуршкиот јаглен, електрониката за електрична енергија, петрохемиската, биолошката медицина, гумата за гуми, текстилните и хемиските влакна, зачувувањето на храната и другите индустрии, производите во многу клучни национални проекти играат улога.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Производите на компанијата земаат компримиран воздух како суровина, преку автоматизиран процес, прочистување на компримиран воздух, сепарација, екстракција. Компанијата поседува шест серии опрема за прочистување на компримиран воздух, опрема за одвојување воздух PSA PSA PSA, опрема за прочистување на азот и кислород, мембрански воздух за сепарација опрема за сепарација, опрема за производство на кислород VPSA, опрема за одвојување на криоген воздух и автоматски вентили, со повеќе од 800 спецификации и модели.

Производите на компанијата се „ИЛИ“ како регистрирана трговска марка, широко користена во металуршкиот јаглен, електрониката за електрична енергија, петрохемиската, биолошката медицина, гумата за гуми, текстилните и хемиските влакна, зачувувањето на храната и другите индустрии, производите во многу клучни национални проекти играат улога.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОМПАНИЈАТА ПРЕЗЕМА

Потребата на корисникот како привлечна точка, социјалниот развој како цел, и задоволството на корисникот како стандард

НАЧИН НА КОМПАНИЈАТА Е

„До квалитетот на опстанок, пазарно ориентирани, науката и технологијата за развој, менаџментот за создавање на ефикасност, услугата за добивање кредибилитет.“ Настојувајте да ги исполните меѓународните стандарди во квалитетот, услугата, управувањето, технологијата и други аспекти. Со производите „ИЛИ“ , создаваат ефикасност за корисниците, собираме богатство за општеството и заеднички создаваме подобро утре.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОМПАНИЈАТА ПРЕЗЕМА

Потребата на корисникот како привлечна точка, социјалниот развој како цел, и задоволството на корисникот како стандард

НАЧИН НА КОМПАНИЈАТА Е

„До квалитетот на опстанок, пазарно ориентирани, науката и технологијата за развој, менаџментот за создавање на ефикасност, услугата за добивање кредибилитет.“ Настојувајте да ги исполните меѓународните стандарди во квалитетот, услугата, управувањето, технологијата и други аспекти. Со производите „ИЛИ“ , создаваат ефикасност за корисниците, собираме богатство за општеството и заеднички создаваме подобро утре.

Оставете ја вашата порака

 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X