Tentang Kami

factory8

WILUJENG ATAWA

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. perenahna di tebing Walungan Fuchun anu indah, kampung halaman Sun Quan, Kaisar Wu Wétan, ayana di pinggiran Hangzhou Tonglu Jiangnan New Area, antara Hangzhou West Lake sareng pemandangan nasional. spot Qiandao Lake, Yaolin Fairyland, Hangzhou New Expressway Fengchuan kaluar ngan 1,5 kilométer jauh ti pausahaan, lalulintas pohara merenah.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. nyaéta produsén profésional separation hawa cryogenic, alat produksi oksigén VPSA, alat purifikasi hawa dikomprés, produksi nitrogén PSA, alat produksi oksigén, alat purifikasi nitrogén, separation mémbran produksi nitrogén jeung alat produksi oksigén, listrik. klep kontrol pneumatic. klep kontrol hawa. Neukteuk off klep produksi enterprises.The parusahaan boga leuwih ti 14000 méter pasagi workshop baku modern, sarta canggih produk nguji equipment.Company salawasna taat kana "kajujuran, gawé babarengan, win-win" filsafat bisnis, ngembangkeun sains jeung téhnologi, diversified. , Jalan skala badag, ka industrialisasi tina ngembangkeun teknologi tinggi na anyar, perusahaan geus kaliwat sertifikasi sistem kualitas ISO9001, sarta meunang "kontrak jeung tetep Unit jangji", parusahaan kadaptar salaku salah sahiji industri téhnologi luhur jeung anyar di Zhejiang. pausahaan konci propinsi sains jeung inovasi téhnologi.

factory8

WILUJENG ATAWA

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. perenahna di tebing Walungan Fuchun anu indah, kampung halaman Sun Quan, Kaisar Wu Wétan, ayana di pinggiran Hangzhou Tonglu Jiangnan New Area, antara Hangzhou West Lake sareng pemandangan nasional. spot Qiandao Lake, Yaolin Fairyland, Hangzhou New Expressway Fengchuan kaluar ngan 1,5 kilométer jauh ti pausahaan, lalulintas pohara merenah.

Hangzhou OuRui Air Separation Equipment Co., Ltd. nyaéta produsén profésional separation hawa cryogenic, alat produksi oksigén VPSA, alat purifikasi hawa dikomprés, produksi nitrogén PSA, alat produksi oksigén, alat purifikasi nitrogén, separation mémbran produksi nitrogén jeung alat produksi oksigén, listrik. klep kontrol pneumatic. klep kontrol hawa. Neukteuk off klep produksi enterprises.The parusahaan boga leuwih ti 14000 méter pasagi workshop baku modern, sarta canggih produk nguji equipment.Company salawasna taat kana "kajujuran, gawé babarengan, win-win" filsafat bisnis, ngembangkeun sains jeung téhnologi, diversified. , Jalan skala badag, ka industrialisasi tina ngembangkeun teknologi tinggi na anyar, perusahaan geus kaliwat sertifikasi sistem kualitas ISO9001, sarta meunang "kontrak jeung tetep Unit jangji", parusahaan kadaptar salaku salah sahiji industri téhnologi luhur jeung anyar di Zhejiang. pausahaan konci propinsi sains jeung inovasi téhnologi.

Merek Dagang kadaptar

Produk perusahaan nyandak "OR" salaku mérek dagang kadaptar.

Bengkel

Perusahaan ngagaduhan langkung ti 14000 méter pasagi bengkel standar modern.

ISO9001

Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.

Tujuan

Pikeun kualitas survival, pasar-berorientasi, sains jeung téhnologi pikeun ngembangkeun, manajemén pikeun nyieun efisiensi, jasa pikeun ménta credibility.

PRODUK KAMI

produk parusahaan nyandak hawa dikomprés salaku bahan baku, ngaliwatan prosés otomatis, purifikasi hawa dikomprés, separation, extraction.The parusahaan owns genep runtuyan parabot purifikasi hawa dikomprés, PSA PSA PSA parabot separation hawa, nitrogén jeung oksigén purifikasi parabot, mémbran separation hawa. alat separation, alat produksi oksigén VPSA, alat separation hawa cryogenic na valves otomatis, kalawan leuwih ti 800 spésifikasi jeung model.

Produk perusahaan nyandak "OR" salaku mérek dagang kadaptar, seueur dianggo dina batubara metalurgi, éléktronika listrik, pétrokimia, ubar biologis, karét ban, tékstil sareng serat kimia, pelestarian pangan sareng industri sanésna, produk dina seueur proyék nasional anu penting.

PRODUK KAMI

produk parusahaan nyandak hawa dikomprés salaku bahan baku, ngaliwatan prosés otomatis, purifikasi hawa dikomprés, separation, extraction.The parusahaan owns genep runtuyan parabot purifikasi hawa dikomprés, PSA PSA PSA parabot separation hawa, nitrogén jeung oksigén purifikasi parabot, mémbran separation hawa. alat separation, alat produksi oksigén VPSA, alat separation hawa cryogenic na valves otomatis, kalawan leuwih ti 800 spésifikasi jeung model.

Produk perusahaan nyandak "OR" salaku mérek dagang kadaptar, seueur dianggo dina batubara metalurgi, éléktronika listrik, pétrokimia, ubar biologis, karét ban, tékstil sareng serat kimia, pelestarian pangan sareng industri sanésna, produk dina seueur proyék nasional anu penting.

TAROS KAMI

Pausahaan nyokot

Kabutuhan pamaké salaku titik daya tarik, pangwangunan sosial salaku tujuan, jeung kapuasan pamaké salaku standar.

TENET PERUSAHAAN nyaeta

"Ka kualitas survival, pasar-berorientasi, sains jeung téhnologi pikeun ngembangkeun, manajemén pikeun nyieun efisiensi, jasa pikeun ménta credibility." Narékahan pikeun minuhan standar internasional dina kualitas, jasa, manajemén, téhnologi jeung aspék séjén.With "OR" produk , nyiptakeun efisiensi pikeun pangguna, ngumpulkeun kabeungharan pikeun masarakat, sareng babarengan nyiptakeun énjing anu langkung saé.

TAROS KAMI

Pausahaan nyokot

Kabutuhan pamaké salaku titik daya tarik, pangwangunan sosial salaku tujuan, jeung kapuasan pamaké salaku standar.

TENET PERUSAHAAN nyaeta

"Ka kualitas survival, pasar-berorientasi, sains jeung téhnologi pikeun ngembangkeun, manajemén pikeun nyieun efisiensi, jasa pikeun ménta credibility." Narékahan pikeun minuhan standar internasional dina kualitas, jasa, manajemén, téhnologi jeung aspék séjén.With "OR" produk , nyiptakeun efisiensi pikeun pangguna, ngumpulkeun kabeungharan pikeun masarakat, sareng babarengan nyiptakeun énjing anu langkung saé.

Ninggalkeun Pesen Anjeun

 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X